INTERNATIONAL MAGIC BOX SRL cu sediul social în DR. ALEXANDRU SAFRAN 145 Bacau, înregistrată la Registrul Comerţului cu J04 /284 /2012, cod de identificare fiscală 29987431, reprezentată de Augustin Mihaila in calitate de administrator.

Aici vei gasi toate informatiile necesare despre ce facem noi cu datele tale.

Ne poti scrie oricand la adresa de email [email protected] pentru a afla mai multe informatii despre datele tale.

Ce date colectam de la tine ?

Date de contact ( nume, prenume, email, nr. de telefon )

Date financiare ( in cazul in care faci o achizitie de la noi )

Alte date care te identifica ( cookie-uri si informatii din traficul de server )

Ce sunt informatiile din traficul de server?

Atunci cand vizitezi un site web, dezvaluiti anumite informatii: adresa IP, ora vizitei, websiteul din care ai venit atunci cand ai accesat websiteul nostru etc. site.ro, ca si alte websiteuri, inregistreaza aceasta informatie pentru a putea personaliza continutul sau, pentru a se putea proteja de atacuri externe indreptate impotriva capacitatilor sale tehnologice sau pentru a urmari, de-a lungul timpului, traficul inregistrat pe website si paginile cele mai accesate de catre cititorii sai, pentru imbuntatirea continutului websiteului.

Ce facem cu datele care le colectam?

In general folosim datele tale pentru ati raspunde la solicitari, pentru ati transmite documentele de plata sau contracte.

Pentru a te informa despre actualizarile efectuate pentru platforma WordPress si eventualele masuri de securitate aplicate.

Care e motivul pentru care le colectam?

In cazul datelor de contact ne bazam pe interesul tau legitim, care reiese din solicitarea facuta catre noi.

Pentru datele financiare, avem o obligatie legala sa iti prelucram aceste date atunci cand faci o achizitie de la noi.

Cat stocam datele?

Daca doar ti-am raspuns la solicitare fara ca intre noi sa intervina un contract, datele tale vor fi stocate 6 luni.

Daca am semnat un contract, iti stocam datele pe perioada valabilitati contractului, cat si o perioada dupa (perioada legala obligatorie) necesara pentru a face dovada contractului.

Daca ne-ai platit, datele financiare trebuie pastrate pe o perioada de minim 10 ani.

Cine mai are acces la datele tale?

Putem dezvalui datele tale personale (descrise mai sus) in urmatoarele conditii:

ne soliciti expres aceasta sau autorizezi expres dezvaluirea;

informatiile sunt furnizate pentru a respecta legea (de exemplu, pentru a se conforma unui mandat de perchezitie, a unei citatii sau a unei hotarari judecatoresti), a impune un acord pe care il avem cu tine sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranta sau drepturile, proprietatea sau siguranta angajatilor nostri sau a altora;

informatiile sunt furnizate agentilor nostri, furnizorilor sau prestatorilor de servicii care indeplinesc functii in numele nostru;

in cazul in care vorbim despre abordarea unor urgente sau a unor cazuri de forta majora sau in cazul in care dezvaluirea este necesara pentru a solutiona litigiile, revendicarile sau persoanele care detin un interes legal sau benefic.

Ce drepturi ai?

Ne poti solicitita pe adresa [email protected] o copie a tuturor datelor personale colectate de noi, precum si in cazul în care dorești să îți transmitem, informații despre datele personale colectate de la tine.

Ne poti solicitita pe adresa [email protected] actualizarea datelor personale colectate de la tine.

Ne poti solicitita pe adresa [email protected] stergerea datelor personale colectate de la tine.

Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.

Dacă, desi depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.

De asemenea puteti consulta Politica de cookies.