Școala De Magie

Curs Gratuit!

Descoperă secretele fascinante ale iluziilor și impresionează cu aceste trucuri extraordinare!

Citește detaliile mai jos

Lecțiile sunt prezentate de Augustin Mihăilă

Artist Iluzionist premiat internațional

🎩 Iată ce secrete magice găsești în acest curs GRATUIT

📎 Lecția 1 - Magia cu agrafele prietene

🍞 Lecția 2 - Pâinea jucăușă

✏️ Lecția 3 - Dispariția/reapariția pixului

🌀 Lecția 4 - Magie cu elasticul săritor

👁️‍🗨️ Lecția 5 - Mișcă obiecte cu puterea minții

Lecția 6 - Magia cu printarea de mână

🧂 Lecția 7 - Dispariția solniței

🪄 Lecția 8 - Magia cu scobitoarea săltăreață

🎲 Lecția 9 - Cubul Rubik rezolvat într-o secundă

🌐 + Acces la mai multe sesiuni LIVE online cu Magicianul Augustin.

🌟 Pregătește-te pentru o călătorie magică în care vei învăța trucurile cele mai uimitoare și vei impresiona pe toată lumea cu priceperea ta! Vei descoperi secretele magiei și vei deveni un adevărat maestru al iluziilor.

🎩 Împreună vom explora tainele acestor trucuri fascinante și te voi ghida pas cu pas, pentru a-ți dezvălui arta iluzionismului. Ai șansa de a participa la sesiuni LIVE online, unde vei primi sfaturi și îndrumări personalizate.

Ești pregătit să fii parte din această comunitate magică?

Vino să facem magie împreună! 🎭✨

Completează formularul de mai jos și vei avea acces instant la cursul de magie

  😊 Augustin Mihăilă

  🎭 Mă consider un artist al minunilor, iar în spatele cortinei ascund o experiență vastă în lumea fascinantă a teatrului și a magiei. Timp de 6 ani, am fost cu pasiune actor la Teatru Bacovia din Bacău.

  🌟 Cu inima plină de dragoste pentru copii și dorința de a le oferi clipe de bucurie, am primit chemarea către o nouă aventură extraordinară. Așa că, am înființat un club de actorie pentru copii și am deschis filiale în 12 orașe din România. În fiecare locație, am împărtășit micuților tainele artei scenice și am învățat împreună să ne exprimăm autenticitatea.

  📺 În dorința de a duce magia în sufletele fiecărui copil, am devenit realizator de emisiuni TV dedicate lor. A fost o experiență desăvârșită să le ofer micilor telespectatori momente de fericire și uimire, aduse direct pe micul ecran.

  🎉 Din anul 2008, mi-am dedicat inima și sufletul spectacolelor de magie pentru copii. Am învățat să citesc în ochii lor curiozitatea și admirația, iar aplauzele au fost o confirmare că magia mea a adus zâmbete pe chipurile lor și bucurie în inimile lor.

  🎩✨ Și acum, am pregătit o surpriză specială pentru tine! Te invit să accesezi gratuit acest curs minunat, care îți dezvăluie nouă trucuri de magie ce te vor fascina și te vor transforma într-un mic iluzionist. Vei descoperi secretele acestor trucuri și vei putea impresiona prietenii și familia cu abilitățile tale noi.

  🌈 Așadar, hai să pășim împreună în lumea captivantă a magiei de spectacol și să aducem zâmbete pe chipurile celor dragi nouă! Îți deschid porțile către comunitatea mea magică, unde vom trăi împreună emoții uluitoare și momente de neuitat!

  👥 Periodic ne vom întâlni LIVE online pentru a te voi ajuta personal.

  🎭✨ Vino să facem magie împreună!


  Completează formularul de mai jos și vei avea acces instant la cursul de magie