Felicitări!

Ai descărcat cu succes cursul

Gratuit

Vezi mai jos înregistrările cu trucurile explicate de Magicianul Augustin

Lecțiile sunt prezentate de Augustin Mihăilă

Artist Iluzionist premiat internațional


Vezi cele nouă lecții magice

Apasă pe săgeți stânga-dreapta pentru a vedea toate filmele cu instrucțiuni magice.

😊 Augustin Mihăilă

🎭 Mă consider un artist al minunilor, iar în spatele cortinei ascund o experiență vastă în lumea fascinantă a teatrului și a magiei. Timp de 6 ani, am fost cu pasiune actor la Teatru Bacovia din Bacău.

🌟 Cu inima plină de dragoste pentru copii și dorința de a le oferi clipe de bucurie, am primit chemarea către o nouă aventură extraordinară. Așa că, am înființat un club de actorie pentru copii și am deschis filiale în 12 orașe din România. În fiecare locație, am împărtășit micuților tainele artei scenice și am învățat împreună să ne exprimăm autenticitatea.

📺 În dorința de a duce magia în sufletele fiecărui copil, am devenit realizator de emisiuni TV dedicate lor. A fost o experiență desăvârșită să le ofer micilor telespectatori momente de fericire și uimire, aduse direct pe micul ecran.

🎉 Din anul 2008, mi-am dedicat inima și sufletul spectacolelor de magie pentru copii. Am învățat să citesc în ochii lor curiozitatea și admirația, iar aplauzele au fost o confirmare că magia mea a adus zâmbete pe chipurile lor și bucurie în inimile lor.

🌈 Te felicit că ai descărcat acest curs și te invit să pășim împreună în lumea captivantă a magiei de spectacol și să aducem zâmbete pe chipurile celor dragi nouă! Îți deschid porțile către comunitatea mea magică, unde vom trăi împreună emoții uluitoare și momente de neuitat!

👥 Periodic ne vom întâlni LIVE online pentru a te ajuta personal.

🎭✨ De acum vom face magie împreună!

Ai nevoie de spectacole cu

Magicianul Augustin?

Apasă acum pe butonul de mai jos și vezi toate tipurile de spectacole